- 26 vizualizări
Nr. |
Numele Prenumele |
Domeniu |
Tema științifică |
Organizația |
1 |
Jenac Ana |
Alimentarea |
Cercetări cu privire la tehnologia de fortificare a produselor alimentare cu substanţe biologic active extrase cu bioxid de carbon supercritic din firimituri de miez de nucă |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare |
2 |
Ciobanu Cristina |
Monitoringul Global al Planetei |
Starea mediului şi particularităţile managementului ecologic a parcurilor reprezentative vechi din partea centrală a Republicii Moldova |
Institutul de Ecologie și Geografie |
3 |
Cujbă Vadim |
Limitele de dezvoltare |
Rolul oraşelor mici în Dezvoltarea Regională din Republica Moldova |
Academia de Studii Economice din Moldova |
4 |
Sajen Octavian |
Medicina și Biotehnologia |
Particularităţile epidemiologice ale hepatitei virale C în grupurile cu risc sporit de infectare; masurile de supraveghere şi răspuns |
Centrul National de Sănătate Publică |
5 |
Stoliecova Svetlana |
Alimentarea |
Influenţa de dealcoolizare asupra calităţii vinurilor albe şi roşii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare |
6 |
Sârbu Dumitru |
Energie |
Sinteza şi studiul compuşilor coordinativi ai metalelor nd cu liganzi ferocendi-,tetrapirolici |
Institutul de Chimie |
7 |
Straistari Tatiana |
Energie |
Sinteza şi studiul compuşilor coordinativi ai unor metale 3d cu liganziderivate ai tiocarbohidrazonei şi tiosemicarbazidei |
Institutul de Chimie |
8 |
Sârbu Rodica |
Schimbările Climatice |
Variabilitatea condiţiilor agroclimatice şi productivitatea viţei de vie pe teritoriul Republicii Moldova |
Institutul de Ecologie și Geografie |